Jun 29, 2020

AssistMe 💙 Mabi Hyrbilar

Vi kan med glÀdje presentera vÄr kompis!

Vi Àr vÀldigt glada över att kunna presentera att AssistMeŽs kunder kommer fÄ Äka vidare i hyrbil frÄn Mabi nÀr bilen krÄnglar.

NÀr det gÀller val av partner avseende hyrbil vid assistans och akuta skadehÀndelser, Àrdet extra viktigt att ha en partner som pÄ riktigt förstÄr det hÀr med att övertrÀffa kunders förvÀntan och snabb problemlösning. I mÄnga mÀnniskorsögon Àr just ersÀttningsbilen det allra viktigaste vid assistans, eftersom det gör att allt annat i ens vardag slipper stanna upp bara för att bilen krÄnglar, sÀger MÄrten Rosman CEO AssistMe.

AssistMeŽs val av partner var dÀrför rÀtt enkelt, dÄ Mabi under flera decennier fokuserat och levt upp till just de vÀrden vi söker hos vÄra partners och leverantörer.

Det kÀnns vÀldigt tryggt att överlÀmna vÄra kunder som Àr i akut behov av att komma vidare i ersÀttningsbil till Mabi med vetskapen att de kommer bli mycket vÀl omhÀndertagna, avslutar MÄrten Rosman, CEO AssistMe.

‍

För mer information

MÄrten Rosman, CEO AssistMe

+46 761 88 02 58

‍

Om AssistMe

AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försÀkrings industrin. VÄrt mÄl Àr att göra det betydligt enklare för mÀnniskor i behov av akut assistans och förÀndra en vÀldigt omodern assistans- och försÀkringsmodell till mÀnniskors fördel.

Om Mabi Hyrbilar

Mabi Hyrbilar ingÄr i Hedin Bil koncernen och Àr ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag.Sedan starten i Stockholm 1989 har de vuxit konstant och bedriver idag biluthyrning pÄ fler Àn 100 orter, flygplatser och centralstationer. Visionen Àr att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma pÄ kvalitet, sÀkerhet, service eller tillgÀnglighet.

‍

Tillbaka till nyheter