Jun 22, 2020

AssistMe ūüíô Assistancek√•ren

Vi kan med glädje presentera vår kompis

‚Äć

‚Äć

Det är med både glädje och stolthet vi nu kan informera om att Assistancekåren är vår partner gällande väghjälp och bärgning.

Väghjälp och bärgning är det grundläggande i leveransen av assistans för bilar och andra fordon. Därför är det extra viktigt för oss på AssistMe att ha en partner eller partners som på riktigt kan leverera dessa tjänster enkelt, snabbt och till högsta kvalitet, men som samtidigt också kan erbjuda oss moderna digitala tjänster, förklarar Mårten Rosman CEO AssistMe.

Vårt önskemål av partner var därför inte så svårt, då Assistancekåren under flera decennier varit den ledande bärgningsorganisationen och digitala innovatören av bärgningstjänster, med fullt fokus på kvalitet, leveranssäkerhet och moderna tekniska lösningar.

Med Assistancekåren som vår förlängda arm längs vägarna kan vi nu säkra våra kunder den allra bästa, snabbaste och schysstaste leveransen av bärgningstjänster som många andra kommer ha svårt att kunna matcha, avslutar Mårten Rosman.

‚Äć

För mer information

Mårten Rosman, CEO AssistMe

+46 761 88 02 58

‚Äć

Om AssistMe

AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försäkrings industrin. Vårt mål är att göra det betydligt enklare för människor i behov av akut assistans och förändra en väldigt omodern assistans- och försäkringsmodell till människors fördel.

Om Assistancekåren

Assistancek√•ren √§r Sveriges st√∂rsta organisation inom bilb√§rgning och v√§gassistans och finns etablerade i hela Sverige. Vi arbetar dygnet runt med akuta och f√∂rbokade uppdrag till privatpersoner och f√∂retag inom v√•ra verksamhetsomr√•den B√§rgning, V√§gassistans, Fordonstransport och √Ėvriga uppdrag.

Tillbaka till nyheter