Jul 7, 2020

AssistMe 💙 Eurotransport

Vi kan med glÀdje presentera vÄr nya kompis

‍

‍

Vi Àr vÀldigt glada över att kunna presentera Eurotransport som vÄr nya kompis och partner gÀllande biltransporter.

Att kunna erbjuda en enkel och trygg hemtransport av fordon, istÀllet för att man sjÀlv skall behöva lÀgga ner massa dyrbar tid pÄ att hÀmta bilen pÄ verkstaden Àr nÄgot som skapar stort kundvÀrde. DÀrför var det viktigt för oss pÄ AssistMe att finna en partner som kan erbjuda dessa tjÀnster enkelt,snabbt och till högsta kvalitet, förklarar MÄrten Rosman CEO AssistMe.

‍
VÄrt önskemÄl av partner var dÀrför inte sÄ svÄrt, dÄ Eurotransport har precis de kvaliteter som vi söker efter hos en partner, med fullt fokus pÄ kvalitet, leveranssÀkerhet och moderna tekniska lösningar som kommer stÀrkavÄrt erbjudande och digitala assistanstjÀnst ytterligare.

Tillsammans med Eurotransport kommer vi nu ocksÄ kunna sÀkra vÄra kunder den allra bÀsta, snabbaste och schysstaste leveransen av hemtransporter av fordon frÄn alla delar i Sverige och övriga Europa, avslutar MÄrten Rosman.

‍

För mer information:
MĂ„rten Rosman, CEO AssistMe
+46 761 88 02 58, marten.rosman@assistme.se

Om AssistMe
AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försÀkrings industrin. VÄrt mÄl Àr att göra det betydligt enklare för mÀnniskor i behov av akut assistans och förÀndra en vÀldigt omodern assistans- och försÀkringsmodell till mÀnniskors fördel.

För mer information:www.assistme.se

Om Eurotransport
Eurotransport har sedan starten 1999 varit med om att bygga en helt ny marknad inom biltransportbranschen. MÄlet har alltid varit hög service, flexibilitet och framför allt, snabba leveranstider. Vi har under Ären byggt upp en professionell organisation med duktiga medarbetare som hela tiden vill utveckla och förbÀttra verksamheten.

PÄ vÄra terminaler runt om i Sverige tillhandahÄller vi förutom lagring av fordon Àven fordonstest, tvÀtt, rekond och lack mm.

Eurotransport i Sverige AB Àr ett helÀgt dotterbolag till koncernmodern Eurogroup Sweden AB som i sin tur Àgs av Avint AB, Magnus Lundahl och Kent Söderbom.

För mer information:www.eurotransport.se

Tillbaka till nyheter