Sep 11, 2020

AssistMe 💙 Berkley

För att bygga vĂ€rldens schysstaste assistansförsĂ€kring, krĂ€vs en ”open-minded” och flexibel försĂ€kringsgivare.

‍

‍Vi Ă€r vĂ€ldigt stolta och glada över att kunna presentera Berkley som samarbetspartner och försĂ€kringsgivare.

‍Redan frĂ„n första stund har allting kĂ€nts sĂ„ rĂ€tt med Berkley, sĂ„ vĂ„rt val av försĂ€kringspartner blev vĂ€ldigt enkelt och naturligt för oss. Vi kommer nu med vĂ„ra unika digitala tjĂ€nster i kombination med BerkleyÂŽs försĂ€kringslösningar kunna erbjuda vĂ€rldens schysstaste assistansförsĂ€kringar, förklarar MĂ„rten Rosman CEO AssistMe.

AssistMe har som mÄl att Àndra mÀnniskors uppfattning av försÀkring som nÄgot nödvÀndigt ont, till nÄgot som pÄ riktigt levererar ett verkligt vÀrde i mÀnniskors vardag. Det gör vi genom att erbjuda försÀkring som en modern digital tjÀnst, med en betydligt mer lÀttillgÀnglig, transparent och blixtsnabb fullservice. Allt samlat i en app, för en kundupplevelse utöver det vanliga.

AssistMe ligger i framkant nÀr det gÀller att utveckla enkla och funktionella försÀkringslösningar som bidrar till en förbÀttrad kundupplevelse. Vi Àr glada över att vara samarbetspartner och försÀkringsgivare till AssistMe, sÀger Carl-Johan Nilsson CEO Berkley Nordic

I samband med vÄr kommande lansering kommer vi slÀppa försÀkringsprodukter för VÀgassistans och Resa i Bil. Men redan under nÀsta Är kommer vÄrt utbud av digitala försÀkringsprodukter att utökas för att kunna ge en bredare trygghet i den nya vardagen.

VÄrt avtal med Berkley innebÀr att vi nu har alla pusselbitar pÄ plats inför vÄr lansering, dÀr vi pÄ ett mer modernt sÀtt kommer hjÀlpa mÀnniskor vid skadehÀndelser med allt frÄn att lösa deras praktiska utmaningar till att ge en nice ersÀttning. Allt blixtsnabbt, utan nÄgra onödiga mellanhÀnder eller oschyssta villkor, avslutar Rosman.

‍
För mer information:
MĂ„rten Rosman,
CEO & co-founder, AssistMe
+46 761 88 02 58
marten.rosman@assistme.se


Om AssistMe
AssistMe grundades 2020 för att utmana den traditionella assistans- och försÀkrings industrin. VÄrt mÄl Àr förÀndra en omodern assistans- och försÀkringsmodell till mÀnniskors fördel och göra det betydligt enklare för mÀnniskor i behov av akut assistans genom att erbjuda försÀkring som digital tjÀnst.

Om Berkely
Berkley Nordic har verksamhet i Sverige och Norge dÀr de erbjuder försÀkringslösningar till företag. Berkley Nordic ingÄr i W. R. Berkley Corporation som startades 1967 och Àr idag listat pÄ New York Stock Exchange och utgör ett sk. Fortune 500 -bolag, klassat som det 16 största skadeförsÀkringsbolaget pÄ den amerikanska marknaden.

Tillbaka till nyheter